By Diana Codila


Categories


Tags


By Diana Codila

/ 0

How to wear it

3 Outfit ideas

May 4, 2015

Cred că fiecare dintre noi a întâmpinat măcar o dată dificultăți în alegerea outfitului perfect pentru o anume zi /ocazie /stare de spirit. Așa cum v-am promis în articolul anterior, azi vă voi vorbi despre 3 modalități menite să vă ajute să soluționați cât mai repede problema “Cum mă îmbrac azi?”.

1. Metoda elementului principal

Cum vă spuneam, eu pe aceasta o folosesc cel mai frecvent. Perfectă pentru momentele în care tocmai ai fost la cumpărături, această metoda se referă la construirea ținutei în funcție de un element vestimentar pe care știi sigur că vrei să îl porți în ziua respectivă. Astfel, elementul dictează restul ținutei: dacă e elegant așa vei fi și tu, în timp ce un element sportish va fi completat piese vestimentare în același stil.

2. Metoda mood-boardului

Azi nu ai haine noi, nu ai un element pe care să te axezi, însă ai o stare mai accentuată (de exemplu energică, sexy, melancolică etc). În cazul acesta, cea mai bună idee e să treci în revista toate hainele pe care le ai în garderobă și care se potrivesc cu starea ta. Pentru ajutor și inspiratie te poți folosi și de tumblr, pinterest, bloguri, weheartit. Probabil ați mai auzit asta de multe ori, dar cateodată e uimitor câte moduri (la care nici nu te-ai gândit!) de a purta o piesa vestimentară există.

3. Basics+ accesorii statement

Și despre acest tip de outfit am scris într-un articol anterior, dacă vă amintiți (dacă nu, click aici). Prin “basics”, mă refer la piesele vestimentare simple și, de cele mai multe ori, monocrome. Astfel, când nu aveți inspirație, o idee bună o reprezintă clasicii blugi negri și maieul alb, pe care le puteți accesoriza după bunul plac. De preferat e ca accesoriile să fie cât mai interesante și să iasă în evidență, având în vedere că hainele nu vă ajută în acest sens (ex: colier statement, turban, ochelari etc..).

Voi ce alte metode mai cunoașteți? Kisses, D

 

 

The outfit:

Top, Divacharms

Blugi, Bershka

Tenisi, Converse

Ceas, Fossil

Geanta, Shine On

PHOTOGRAPHY: Anca Cheregi