By Diana Codila


Categories


Tags


By Diana Codila

/ 0

Inspiration

Fancy top and #goodvibesonly

April 26, 2015

     Când vine vorba de haine și combinarea acestora, orice îmi poate servi drept inspirație. Pe principiul “Beauty is in the eye of the beholder”, mi s-a întâmplat de nenumărate ori să port un outfit inspirat de un eveniment, o poză, o persoană, o melodie sau un film. În ultimul timp, inspirația mea a avut ca sursă buna dispoziție generală care s-a lăsat peste toți locuitorii Clujului și care pare să fie amplificată de razele de soare și multitudinea de fete cu părul roz. Apropo, ați observat că se poartă tonurile de roz și arămiu? Arată atât de bine încât încep să mă gândesc…:))

După cum v-am mai spus, tot timpul când mă gândesc cu ce să mă îmbrac, pornesc de la un element de bază,care mă inspiră și pe care știu sigur că vreau să îl port în ziua respectivă. De data aceasta, elementul de bază a fost acest top versatil Diva Charms, care m-a dus imediat cu gândul la sandalele cu snake print și aplicații aurii. Ambele piese îmi inspiră feminitate și eleganță, la fel și geanta și colierul, însă după ce le-am pus cap la cap am realizat că îmi doream ceva mai urban în ziua respectivă. Și așa am adăugat o pereche de blugi super rupți:)

Voi cum vă construiți ținutele? Care sunt pașii pe care îi parcurgeți de la “Of, cu ce să mă îmbrac azi?” până la a ieși din casă mulțumite că outfitul vostru se potrivește perfect cu starea voastră de spirit? Aș fi super încântată să descopăr de la voi și alte metode decât cea cu “elementul vestimentar de bază” pe care o folosesc eu. Kisses, D

 

 

 

 

Photos: Studio29

Top, Diva Charms

Jeans, H&M

Shoes, Il Passo

Necklace, Zara

Bag, Meli Melo