By Diana Codila


Categories


Tags


By Diana Codila

/ 0

Inspiration

Abandoned factory- back to basics

January 8, 2015

După părerea mea, în garderoba fiecărei femei ar trebui să existe câteva piese de bază, care să poată completa orice outfit care conține un “gap”. Ce numesc eu “gap” într-o ținută? Sunt sigură că și vouă vi s-a întâmplat să aveți o pereche de pantaloni super faini, care să aibă ceva special, la care să asortați o pereche de pantofi care vă vin perfect și geaca de piele pe care tocmai ați cumparat-o.

De multe ori încep entuziasmată să îmi construiesc outfit-ul în gând și observ că îmi lipsește….a, bluza! Și răscolesc în minte prin tot dulapul doar ca să realizez dezamagită că nu se potrivește niciun tricou/bluză/top/pulovăr pe care îl am. Pentru astfel de situații s-a inventat topul alb sau, în general, piesele basic (de bază). Astfel, cred că e esențial (și te va salva de multe ori) să ai în dulap următoarele articole vestimentare:

1. Top-ul alb/ negru – ca variațiuni pe aceeași temă se poate înlocui cu cămașa albă/neagră, maieu, helancă etc

2. Little black dress – sau o rochie neagră, simplă, în care arăți scandalos de bine

3. Un colier statement – care vine de obicei ca și completare la articolul de la punctul 1

4. O geacă de piele neagră – simplă, sexy, îți conferă un aer casual și dacă o completezi cu o pereche de ochelari aviator poți obține ușor un aer de vedetă rock

5. Cizme peste genunchi – acestea nu se încadrează de obicei la categoria basics, dar anul acesta s-au purtat atât de mult, iar eu le ador atat de tare (azi mi-am cumpărat a treia pereche) încât mi-am permis să le adaug pe această listă.

 

 

The outfit:

Geacă, Zara
Blugi, Stradivarius
Botine, Zara
Top, Zara
Colier, Bershka

Photos by : Studio29