By Diana Codila


Categories


Tags


By Diana Codila

/ 0

Uncategorized

5 motive pentru care geanta ta arată ieftin

January 2, 2015

Citeam undeva zilele acestea că geanta este exponentul unei ținute deoarece ea reflectă cel mai evident atât un stil impecabil cât și prostul gust. Astfel, am decis să vă povestesc despre 5 greșeli frecvente în alegerea sau purtarea unei genți.

1. Este în mod evident o replică a unui model de geantă renumit, semnat de un designer cunoscut

Aceasta este cea mai comună și des întâlnită greșeală. Să fim serioși, nu cred că va fii nimeni criticat vreodată că nu iși permite o geantă de 2000 euro, așa că mi se pare aberant să mimezi acest lucru. Și în plus, se vede. Probabil ești tentat să crezi că nu va observa nimeni, dar o geantă fake se recunoaște atât după cusături cât și după atitudinea celei care o poartă.

6

2. Are logo-ul imprimat mare, ieșit în evidență

În cazul în care geanta ta nu este Chanel, Prada sau un alt brand de lux, un logo mare nu face decât să strice alura genții tale, chiar dacă aceasta ar arăta bine în general. Să nu aibă logo-ul imprimat deloc ar fii ideal, dar dacă nu e posibil totuși, cu cât mai mic și subtil e logo-ul cu atât mai bine. A, și după părerea mea, o geantă care are logo-ul imprimat peste tot arată de prost gust CHIAR DACĂ  e scumpă.

mk1

3. Este un cocktail de stiluri diferite, care nu au nici o legătură între ele

Ce au în comun o geantă din piele de șarpe și paietele? Sau o geantă lucioasă și elegantă, de lac și aplicațiile din piele întoarsă? Dar o geantă cu franjuri și niște flori aplicate? Așa e, nimic. Nu am nimic împotriva unui look flirty sau a unei imaginații bogate, dar unele alăturări efectiv nu au nimic în comun cu bunul simț vizual sau estetica.

11

4. Detaliile sunt neglijate sau geanta este deteriorată în vreun fel

Am comis și eu de multe ori greșeala aceasta când eram la liceu. Nu obișnuiam să îmi cumpăr genti foarte des, dar când îmi luam una nouă mă îndrăgosteam de ea și o purtam peste tot, inclusiv la școală. Pentru că îndesam caiete în ea, pixuri și tot felul de materiale, de multe ori geanta își pierdea forma, se rodea la colțuri sau prezenta pete de stilou la puțin timp după ce o cumpăram.

Pe lângă grija pe care trebuie să i-o porți tu genții, e ideal să o verifici cu atenție și înainte de o cumpăra, pentru a te asigura în privința micilor defecte care pot apărea datorită producției în masă ( la branduri gen Zara, Stradivarius, H&M etc).

13

5. Fermoarele sunt foarte evidente

În general vorbind, gențile care se închid cu magnet sau încuietoare tind sa arate mai classy decât cele care se închid cu fermoar. Totuși, dacă datorită securității sau a altor considerente optezi pentru o geantă cu fermoar, asigură-te că acesta este cusut în geantă, nu aplicat. Citeam zilele trecute într-o revistă că fermoarele trebuie sa fie cât mai mici și subtile deoarece acestea sunt considerate “lenjeria” genții, bine spus!:))

mi