By Diana Codila


Categories


Tags


By Diana Codila

/ 0

Looks

MAC smile

July 26, 2014

      Feminitatea mi-am descoperit-o cam prin clasa a-5a, când am început să fiu interesată de rochii, de rujuri şi culori combinate. Tot atunci mama mea mi-a dat un sfat important, de care m-am străduit sa ţin cont până acum şi cel mai probabil voi ţine şi de acum înainte : “Machiajul trebuie să pună în evidenţă sau buzele, sau ochii, niciodată ambele “.

      Am purtat acest outfit zilele trecute, când am fost in oraş să văd apartamente. Copenhaga e super mare, are mulţi studenţi şi astfel e destul de greu să iţi găseşti un apartament. Pe de altă parte însă, oamenii sunt foarte foarte binevoitori şi deschişi. Când am ajuns aici mi se părea fascinant ca necunoscuţi să îţi zâmbească din senin  şi să te salute pe stradă, însă acum, când sunt aici de aproape trei săptamâni mi se pare aproape…firesc.

      Rujul roşu l-am achiziţionat tot din Copenhaga, iar povestea lui e foarte interesantă. Mai exact, inspiraţia mea a fost o bătrână foarte frumoasă şi aranjată, care mi-a zâmbit şi ne-am salutat. O femeie undeva trecută de 50 de ani, era o adevărată apariţie! Trupul ei zvelt era învăluit de o rochie fină, albă, dintr-o bucată, prinsă cu un cordon la mijloc.

      Dintre buclele albe răsăreau doi cercei aurii clasici, în acelaşi ton cu aplicaţiile de pe rochie. Deşi pe faţa ei erau vizibile semnele trecerii timpului, ea nu a ezitat să îşi definească genele cu puţin rimel şi nici să îşi aplice pe buze elementul feminităţii absolute: rujul roşu.Trenul a venit, iar femeia a urcat, lăsându-mă însă cu un zâmbet pe faţă si o concluzie: frumuseţea nu are vârstă!

 

7

_DSC0303

 

 

2

6

5

4

8

11

 

_DSC0313

12

14fin

1fin

 

The outfit:

Top negru, Zara Basics

Blugi rupţi, H&M

Sacou crem, Bby (Bianca Dragusanu)

Pantofi crem (stiletto), Zara

Colier, Promod

Geantă plic, Accesorize

Ruj roşu, MAC (nuanţa Ruby Woo)