By Diana Codila


Categories


Tags


By Diana Codila

/ 0

How to wear it

Animal print – how to wear it

August 3, 2014

Imprimeul leopard a reprezentat dintotdeauna un element pe cât de exotic, pe atât de controversat, acesta devenind popular în cadrul mișcării boemice, în America.

Deoarece atunci când vorbim despre animal print granița dintre un look clasic, cu bun gust și unul vulgar este foarte fină, am decis să vă aduc în vedere 5 reguli importante, de bună purtare.

1. Imprimeurile se găsesc într-o gamă largă de culori, de la roz, albastru la culori neon. Pentru o apariție remarcabilă, dar totuși elegantă și cu bun gust este recomandat să evitați astfel de pattern-uri excentrice, alegând culori cât mai apropiate de cele naturale. În plus, acestea cu siguranța nu se vor demoda la fel de repede.

pn

2. Nimic nu te scoate mai mult în evidența decât un articol animal print (purtat corect)! Aveți grijă însă să folosiți acest secret în favoarea voastră și nu invers. Astfel, e recomadat să aplicați articolul pe acea parte a corpului pe care doriți să o puneți în evidență, în funcție de forma corpului.

3. Poți adăuga mai multe articole animal print într-un outfit exclusiv în cazul în care acestea sunt accesorii! Dacă simți nevoia să asortezi un articol animal print cu altul cu un imprimeu asemănător, asigură-te că cele două elemente (accesorii) nu sunt alăturate.

animal-print-accessories

4. Rochia animal print, pentru că este considerată în sine destul de extravagantă, nu trebuie să conțină un decolteu spectaculos și nici să fie exagerat de scurtă. De asemenea e recomandat ca accesoriile să nu atragă atenția în mod special, ci să se integreze în ținută.

jlo

5. Regula de aur, după părerea mea  If it doubt, do without!“. Aceasta este o regulă extrem de importantă, și se referă la faptul că nu ar trebui sa porți ceva în care nu te simți confortabil sau sigur pe tine. Fie că este vorba de animal print sau alte elemente vestimentare, să ieși din casă cu o pata” pe outfitul tău este cea mai proastă idee! Șansele ca oamenii pe care îi întâlnești să observe nasturele deșirat sau zgârietura de pe pantofi sunt minime, insă tu îți vei petrece tot timpul gândindu-te la micul defect și astfel nu te vei simți bine. Testat pe propria piele!

4f

2

9f

5f

8

10f

1

7f

6px

11px

 

 

The outfit:

Leopard print dress, Zara

Shoes, Zara

Clutch, Desire

Red lipstick, MAC