By Diana Codila


Categories


Tags


By Diana Codila

/ 0

Inspiration

Foreign thoughts

April 6, 2015

Știu că acesta ar trebui să fie un blog de modă și acum în mod normal aș începe să îmi descriu ținuta și să vă povestesc ce idei vestimentare mi-au mai venit, dar azi mă inspiră altfel de lucruri. Azi am găsit, din greseală, într-o circumstanță aproape amuzantă, un caiet. Un caiet pe jos, pe stradă, pe o vreme ploioasă ca asta. L-am luat, l-am studiat și nu are nici un nume pe el, doar inscripționări neregulate, care par a fi dintr-un jurnal.

Între o listă de cumpărături și cheltuielile pe luna ianuarie, am găsit acest text. Nu are rost să vă spun cât de tare mă impresionează acest om necunoscut, căruia am avut plăcerea de a-i citi o parte din suflet. Vă las pe voi să trageți concluziile. Kisses, D

“E ora 11. Ascult U2- Ordinary Love și mi se face pielea de găină. Când o să realizez ca eu nu sunt de aici? Când o să încetez să vreau să mă amestec cu pătratele, când eu sunt cerc?
Când voi înceta să mă prefac? Sau când îmi voi da masca jos sau…oare s-a contopit cu fața mea de dedesubt? Mai e vreo față dedesubt?

Acum totul încetează. Oricum am fost mereu ipocrit cu oamenii pentru că sunt mici și limitați. Azi sunt al meu, sunt singur și nu mai caut pe nimeni. Mi se umple pieptul de sănătate și bucurie, și îmi curge o lacrimă când spun asta.

Pentru că singura mea poveste de dragoste, singura frenezie pe care am simțit-o vreodată a fost cu Universul, cu lumea, defapt… cu mine însumi.”

Photo credits: Studio29 – check out their new fab site!

 

 

 

The outfit:

Dress, Lashez
Necklace, Zara
Sandals, Il Passo
Bag, Meli Melo