By Diana Codila


Categories


Tags


By Diana Codila

Events

Deschidere Riserva

October 21, 2014

Se spune că “gândurile din timpul nopţii, dragostea şi vinul nu îndeamnă la nici un lucru corect”. Ce se întamplă însă când înlocuieşti noaptea cu o încăpere comodă şi îmbietoare iar dragostea cu masaj….? Rezultatul îl găsiti la Ramada Oradea, unde a avut loc săptămâna trecută inaugurarea primului wine spa din România – Riserva.

3

Miercuri dimineaţa m-am trezit cu zâmbetul pe buze şi parcă nici alarma nu a fost atât de enervantă având în vedere că aveam în gând un singur lucru: “azi merg acasă”. Mi-am imbrăcat noua fustă de piele de la Stradivarius, colierul şi pantofii preferaţi cu gândul că aveam să îmi revăd oraşul natal, chiar dacă doar pentru câteva ore.

Pe drum am întâmpinat o mică problemă la maşină, care însă nu m-a împiedicat ! Când viaţa îti dă lămâi, faci limonadă, aşa că mi-am valorificat timpul de aşteptare în cel mai plăcut mod – cu o mini şedinţă foto :))

1

2

Deşi cu puţină întârziere, am ajuns cu bine la deschidere, unde am fost întâmpinată cu un pahar de prosseco delicios. Am rămas plăcut impresionată de conceptul de wine spa, de încăperile cu lumină violet şi de tratamentele relaxante – care sunt aproape toate pe bază de struguri.

IMG_5213

IMG_5215

 

IMG_5214

Outfit details:

Cămaşă, Zara

Fustă, Stradivarius

Pantofi, Zara

Geantă, Meli Melo