By Diana Codila


Categories


Tags


By Diana Codila

/ 0

Inspiration

La taste, din nou.

March 16, 2016

 

Buna si bine v-am regasit pe blog (ok, poate ar trebui sa imi spun si mie acelasi lucru). Evident, viata mea a trecut printr-o serie de schimbari si intorsaturi ciudate, astfel ca acum de abia mai seamana cu cea a tipei care va scria acum cateva luni sub acelasi nume. In fine, probabil ca acest dinamism e reprezentativ pentru varsta de 20 de ani, asa ca sa ne concentram pe faptul ca am multe idei,povesti si haine de impartasit cu voi.

In primul rand vreau sa va povestesc despre un proiect la care am fost invitata recent sa iau parte si care mi s-a parut a fi o initiativa laudabila atat din punctul de vedere al responsabilitatii sociale cat si al entertainment-ului. Este vorba despre City 365, un club exclusivist ai carui membri vor avea parte atat de tratament special in locatiile partenere (intrari, bauturi gratis etc) cat si de super petreceri marca City 365 VIP. Deocamdata recrutarile se fac pe baza de recomandari, iar de pe site-ul lor puteti afla exact numarul de locuri ramase. Pe langa petreceri si distractie, proiectul are si o latura caritabila. Astfel, tinerilor din Cluj le sunt propuse activitati de voluntariat in diferite sfere, precum educatie, protectie a mediului, cultura etc. Nu stiu cum va suna voua ce spun eu aici, dar mie una tot ce imbina distractia cu voluntariatul si dezvoltarea personala + prieteni noi mi se pare un mare DA✔️

In al doilea rand, vorbim despre haine si anume despre doua piese vestimentare pe care mi le-am achizitionat recent. Imi doream demult un trench subtire, pe care sa il pot purta si ca rochie in zilele insorite cu 20 de grade, care fac tranzitia spre vara. Culoarea aceasta mi-o imaginez cu accesorii aurii si in timp ce scriu aceste randuri mi-a venit o imagine in minte: trench+palarie+ochelari oversized si sandalele bordeaux.

 

 

 

A doua piesa despre care va spuneam e fusta aurie de pe Wild Fashion. Pana acum nu am purtat-o decat in oras sau la evenimente, dar avand in vedere ca e totusi dintr-un material elastic mi-o imaginez si vara, cu un top larg, tenisi si piele bronzata.

 

 

 

Kisses, D