By Diana Codila


Categories


Tags


By Diana Codila

/ 0

Looks

DRESSBOX – high fashion for rent

July 23, 2015

Sunt genul de persoană care lasă de multe ori lucrurile pe ultimul moment, dar deja știți asta. Festivalul de modă Feeric Fashion Days, la a cărui primă ediție am participat anul acesta nu a reprezentat o excepție, așa că evident că m-am trezit în dimineața plecării punându-mi obișnuita întrebare “Cu ce ma îmbrac?”. Timpul era scurt, iar miza era mare: dacă în mod normal îmi ia destul de puțin să aleg outfit-ul pentru un anumit eveniment, de data aceasta a fost diferit deoarece urma sa petrec timp cu oameni pentru care hainele înseamnă mai mult decât simple obiecte pe care le pui pe tine când ți-e frig.

Din fericire, pentru acest tip de situații există DRESSBOX, de unde poți închiria ținute create de cele mai prestigioase case de modă din lume, la un preț pe care ți-l poți permite. Rochiile sunt dispuse pe categorii atât în funcție de brand cât și de ocazie,  astfel că pe site puteți găsi de la rochii elegante, până la rochii de cocktail sau club. Pe lângă prețul rezonabil și garanția că rochiile sunt 100% originale, DRESSBOX are încă un avantaj major (mai ales pentru cele care amână problema outifit-ului până în ultimul moment, ca și mine:))), și anume livrarea -gratuită pentru comenzi peste 300 lei- în doar o zi de la plasarea comenzii.

 

 

Rochia Herve Leger pe care mi-am ales-o a ajuns la mine într-o cutie mare, împreună cu umeraș și husă de transport, ceea ce m-a bucurat deoarece nu mai trebuia să îmi fac griji despre unde o voi duce la îndreptat când ajung în Sibiu. Defapt, nu a trebuit să îmi pun problema curățatului și călcatului deloc, pentru că acestea sunt facilități incluse în prețul închirierii.

 

Sibiul e superb, prezentarea de modă de la Palatul Brukental m-a impresionat enorm, iar ținutele de pe podium nu au fost singurele admirate. Rochia de ocazie aleasă de mine a primit multe complimente, iar eu m-am simțit atât de bine în ea încât nu m-am putut abține să nu o iau la o mini sedință foto pe străduțele din Sibiu. În final, am fost mulțumită că nu am repetat greșeala pe care o facem multe dintre noi, și anume aceea de a cumpăra o rochie pe care să o purtăm doar o singură dată. Kisses,D

 

 

 

Photo credits: Carina Simtion

PS: De acum, pe DRESSBOX puteți găsi și accesorii!