By Diana Codila


Categories


Tags


By Diana Codila

/ 0

How to wear it

Trend alert: Denim on denim

April 21, 2015

Vești bune pentru noi, cele care ne-am cumpărat cămăși de blugi acum 2-3 ani când s-au purtat ultima dată, pentru că acestea sunt acum din nou IN! Mai mult decât atât, se pare că marile case de modă au uitat de “denim fail-ul” cuplului Britney si Justin, astfel că mixurile all denim au revenit pe podiumuri. Totuși, deși îmi place să cred că atunci când vine vorba de modă nu exista reguli de neîcălcat, sunt și aici câteva tips&tricks, pe care dacă le ignoram ne putem alege cu un look cel puțin amuzant (ca să nu spun ridicol:))).

1. Spune NU accesoriilor din denim

O pereche de blugi rupți și o cămașă pot arăta demențial, atât timp cât nu implici și o esarfa, pantofi, palarie sau orice altceva din acest material în ținuta ta. Defapt, după părerea mea sandalele și gentile cu aplicații de blugi sunt un fail orice ai purta în rest.

2. NU purta două piese care sunt exact aceeași nuanță (sau nuanțe apropiate)

Legenda conform căreia piesele vestimentare pe care le porți trebuie să se asorteze din punct de vedere al culorii (care trebuie să fie aceeași) e demult apusă, iar un compleu de blugi îți poate conferi un aer cheap. În plus, poți folosi nuanțele de denim în favoarea ta, având în vedere că nuanțele mai deschise atrag atenția, iar cele mai închise subțiază partea corpului pe care sunt aplicate.

3. Dă-i ținutei tale un aer classy

Dacă look-ul pe care vrei sa îl obții e mai mult classy decât “bad bitch”, nu ezita să îți asortezi “blugii” cu accesorii aurii, argintii, o geantă fancy geometrică într-o culoare puternică (eu mi-am imaginat fuchsia) și o pereche de sandale sau stiletto. Mi-am imaginat outfit-ul meu din această postare mai mult pe a doua variantă, dar chiar m-am gândit că ar fi interesant să păstrez cămașa și blugii și să le dau cu totul un alt mood într-o postare viitoare. Ce părere aveți?

4. NU căuta inspirație în pictoriale western

Deși locul de proveniență al blugilor este vestul sălbatic, suntem în Europa secolului 21 și nu am vrea să ieșim pe stradă, la facultate sau la mall imbracate ca un personaj dintr-un film vechi.

5. NU te asorta niciodată cum au facut-o Justin și Britney:))

 

PHOTOGRAPHY: Studio29