By Diana Codila


Categories


Tags


By Diana Codila

/ 0

Inspiration

#spaseries – Riserva

March 18, 2015

E miercuri seara. Intru în casă agitată, îmi arunc cheile pe masă, mă descalț din mers în timp ce geaca de piele o pun….nu mai știu exact unde. Mă urc în pat, iau laptop-ul în brațe, nerăbdătoare să vă povestesc despre weekendul care tocmai a trecut, dar stai puțin, sunt prea agitată…închid ochii…și încep să îmi amintesc..

Totul a început vineri, când, după o săptămână întreagă de sport și mâncare sănătoasă, am decis că e timpul pentru o mică rasplată, dacă tot am fost așa o fată bună și nu m-am abătut de la plan toată săptămâna. Aprind becul, îmi strecor capul în dulapul cu dulciuri și când să pun mâna pe un Bounty delicios, îmi sare în ochi un borcănel de jeleu cu sigla “Riserva”. “Chiar așa, dacă în loc de ciocolată cadoul meu pentru mine ar fi o zi la spa?”- apropo, nu știu voi, dar eu mănânc mult mai puțin când am activitate toată ziua decât când stau în casă.

60 de minute mai târziu mă plimbam pe un hol lung care mirosea a struguri și parfum, spre garderobă unde aveam să îmi inaugurez noul costum de baie Divacharms (pe care îl puteți găsi aici). Ultimul etaj al hotelului Ramada Oradea ascunde o adevărată oază de relaxare, punctul culminant fiind jacuzzi-ul de pe terasă, de unde poți admira întreg orașul savurând un pahar de vin. Desigur, SPA-ul dispune de o gamă variată de tratamente și facilități, așa că vă invit să le descoperiți direct de pe site.

În concluzie, mi-am ales tipul de răsfăț cu care rezonez cel mai tare, iar “ciocolată sau wine spa” nu va mai reprezenta niciodată o dilemă pentru mine. Kisses, D

 

 

 

 

Swimwear, Divacharms (www.diva-charms.com)

Photography, Studio29
Make-up, Simina Seica