By Diana Codila


Categories


Tags


By Diana Codila

/ 0

Looks

Grey, zipper and starbucks chocolate

February 5, 2015

             Bună și bine v-am regăsit pe blog:) În postarea de astăzi este vorba despre un outfit casual chic, ale cărui piese de bază sunt paltonul gri și pantalonii de piele cu fermoare pe care ii puteți comanda aici .

 Paltoanele în culori uni (gri, crem etc), cu croială simplă și dreaptă, sunt fără îndoială vedetele acestui sezon de tranziție – și dacă le asortați și cu o eșarfă într-o culoare puternică sau cu un print inedit, ținuta voastră câștigă un aer chic din start. Amuzant e că eu am început să caut un palton de genul acesta cu vreo 2-3 săptămâni în urmă și chiar când mă simțeam puțin dezamăgiă de magazine, l-am găsit pe acesta în dulapul mamei.

Un alt must have sunt și pantalonii de piele cu fermoare, care arată bine ORICE stil ai adopta, și spun asta fără să exagerez. De când i-am primit i-am purtat în toate combinațiile posibile, cu tenisi și geacă de piele, cu stiletto și trench, cu cizme peste genunchi și chiar cu bocanci și pot să spun că s-au potrivit perfect cu fiecare outfit în parte.

În final, pot să spun că nu m-am putut abține să nu adaug o amprentă personală acestui look, aceasta fiind reprezentată de tricoul Dress and the City, pe care îl veți putea comanda în curând online, împreună cu alte piese vestimentare. Kisses, D

 

 

 

 

The outfit:

Palton, Vintage (mother`s closet)

Pantaloni, Prive Boutique (aici)

Tricou, Dress and the city

Teniși slip on, Zara

Geantă, Meli Melo

Poze: Studio29