By Diana Codila


Categories


Tags


By Diana Codila

/ 0

How to wear it

Last minute glam – Mariposa Accesories

January 25, 2015

Pe ecranul telefonului tău scrie mare, sub data de azi, 20:17. Petrecerea e în mai puţin de 2 ore şi te cuprinde o uşoară panică atunci când recapitulezi în minte ce mai ai de făcut: machiaj, bucle, plus să te mai gândeşti la outfit. “E clar, nu o sa fie cea mai memorabila noapte” – iti spui in fata oglinzii, stiind ca mai mult de 50% din starea de spirit iti e dictata de felul cum arati. Te-ai obisnuit deja cu gadul ca o sa porti rochia de anul trecut, care desi inca arata bine pe tine nu iti mai face inima sa tresara: nu e nici destul de veche ca sa iti trezeasca satisfactia unei “redescoperiri” si nici noua ca sa traiesti “entuziasmul primei purtari” .

Sunt sigură că fiecare dintre voi aţi fost măcar o dată în situaţia de mai sus, dar partea bună e că o poţi întoarce uşor în favoarea ta cu puţină gândire creativă pe sistemul “Think outside the box”. Ceea ce vă propun în postarea de astăzi este să arătaţi fabulos cu ajutorul a două “ingrediente” pe care probabil fiecare dintre voi le are în garderobă: sacoul şi un colier statement. Mod de preparare: se ia sacoul, se aplică direct pe piele, în final adăugându-se, după gust, un colier sau o pereche de cercei.

Această reţetă, deşi simplă şi uşor de realizat, îţi poate conferi un look rafinat dar extravagant în acelaşi timp şi cu siguranţă nu vei trece neobservată. Eu am ales colierele de  la Mariposa Accesories, de care m-am îndrăgostit şi pe care vi le recomand şi vouă:) Kisses,D

 

 

 

Sacou: Bby

Coliere: Mariposa Accesories

Photos by: Studio29