By Diana Codila


Categories


Tags


By Diana Codila

/ 0

Inspiration

Bride and prejudice

January 28, 2015

Săptămâna trecută am avut plăcerea de a lua parte la un proiect de care sunt foarte mândră, atât din prisma rezultatelor cât și a oamenilor talentați pe care i-am întâlnit. Rochiile, desprinse parcă din poveste, sunt creațiile unor mari nume, designeri spanioli precum Jesus Peiro sau Miquel Suay și le puteți găsi acum și în Cluj, la Estudio Espana.

De părul meu s-a ocupat draga de Awina ( găsiti pagina ei personală aici ), iar machiajul, impecabil și artistic în același timp, este opera Danei Serdean ( pagina ei aici ), care este și câstigatoarea concursului Academia de Frumusețe de pe Look TV. Nu în ultimul rând, creditele pentru fotografii și editare merg către Dan Pereț de la Amazing Visuals, un fotograf de excepție atât din punctul de vedere al editării, cât și în privința cooperării cu modelele.

Rezultatul, îl aveți mai jos:) Până la următoarea postare, don`t forget to follow me on instagram @dianacodila . De curând am început o colaborare cu Prive Boutique și de abia aștept să vă arăt și vouă “bunătățile” pe care mi le-au trimis. Kisses, D