By Diana Codila


Categories


Tags


By Diana Codila

/ 0

Inspiration

Best of 2014

December 29, 2014

Nu știu dacă vi s-a întâmplat vreodată să stați acasă, și ascultând o melodie să vi se deruleze tot ce s-a întâmplat în ultimul timp prin fața ochilor în timp ce vă cuprinde un sentiment neobișnuit – sentimentul că puteți face orice. Mie mi s-a întamplat. De fapt, mi se întâmplă chiar acum.

Stau acum și mă gândesc cât de multe mi-a adus acest an, cât de multe s-au întâmplat și mă umple un profund sentiment de recunoștiință – acum nu pot decât să MULȚUMESC. Cui? Lumii, tuturor. Mulțumesc că am fost sprijinită de fiecare dată când eram pe punctul de a cădea și mulțumesc că mi-ați format gândirea în așa fel încât să privesc în afara cutiei și să nu văd în viață situații bune sau rele, ci pur și simplu situații din care să ÎNVĂȚ.

Acum, la final de an, îți propun un exercițiu. Știu că rezoluțiile pentru anul viitor sunt deja un clișeu, dar asta chiar funcționează, testat pe propria piele. Ia o foaie mică, de post it, și scrie pe ea un obiectiv, un proiect, un plan, cea mai mare dorință a ta pe care vrei să o faci să devină realitate.

Îndoaie foaia, pune-o într-o cutie mică și imaginează-ți că dorința s-a îndeplinit, e reală, apoi înregistrează sentimentul, fă o fotografie emoțională. În final, pune cutia într-un loc sigur și nu lăsa să treacă nici măcar O ZI din anul care vine fără să faci ceva, oricât de puțin, pentru visul tău.

De fiecare dată când te simți fără putere, motivație sau vrei să renunți, amintește-ți sentimentul pe care l-ai avut în momentul în care țineai cutia în mână și experimentai mental imaginea vieții tale cu obiectivul împlinit. La mine a funcționat o dată, sunt sigură că va funcționa și anul care urmează. Kisses

AA9A2515''

AA9A2663''

AA9A2616''

AA9A2602''

The outfit:

Rochie – Best Fashion (facebook)

Cizme – Deichman

Colier – Zara

Geantă – Shine On

Photo : Studio29