By Diana Codila


Categories


Tags


By Diana Codila

/ 0

Looks

Dramatic look

September 6, 2014

Bună tuturor! Astăzi vă voi povesti despre 3 lucruri pe care le-am descoperit în ultimul timp și de care momentan sunt foarte entuziasmată:

1) Săptamâna aceasta am avut ocazia de a o cunoaște pe Denisa Martin, care a devenit instant unul dintre make-up artiștii mei preferați din oraș. Machiajul meu din pozele de mai jos a fost realizat de Deni, care mi-a îndeplinit cu această ocazie o veche dorință de a mea și anume aceea de a avea pistrui:)

2) Căutând aplicații interesante pe Google Play am descoperit Catwalk15. Ai simțit vreodată că ți-e greu sau aproape imposibil să te decizi asupra unui outfit? Catwalk15 este aplicația pe care poți posta un look și o intrebare legată de acesta, urmând ca oameni care împărtășesc aceleași interese să îți răspundă, ajutându-te să te decizi. În plus de acestea, Catwalk15 reprezintă și o super sursă de inspirație!

3) Mă plimbam astăzi prin Cluj în zona Unirii, sătulă de rutina Iulius-Polus pe care mi-am format-o de câțiva ani încoace și pe care obișnuiam să o respect mereu deoarece aveam siguranța că nu mă întorc acasă fără măcar câteva elemente nou achiziționate. Nu dădeam prea mare importanță vitrinelor, știind că nu prea sunt sanșe să găsesc magazine interesante, când, la un moment dat am zărit într-o vitrină un colier superb. Uitându-mă atent am realizat că vitrina aparținea unui London Shop și am intrat. Când am ajuns, am avut o surpriză : magazinul era plin de haine (noi) Zara, Bershka, Stradivarius, Asos, Topshop care se vindeau la kilogram! Ce e drept, produsele au mici defecte, dar marea majoritate reparabile (un nasture lipsă, puțin descusute etc).

10

 

7

4f

21

2

 

14

15

11

12

17

21 19

Outfit details:

Cămașă, Stradivarius

Colier, Zara

Fustă, Topshop

Ceas, Fossil

Pantofi, Zara

Clutch, Desire