By Diana Codila


Categories


Tags


By Diana Codila

/ 0

Looks

Cocktail look

August 7, 2014

 Nimic nu e mai potrivit pentru o ieșire cu cea mai bună prietenă decât o zi caldă de vară. E vorba despre genul acela de zile lungi și lejere, în care nu sunteți presate de nici un telefon de la părinții care vă cheamă acasă sau de vreun termen limită al unui proiect pentru școală. În astfel de momente, când recuperați tot ce ați omis să vă spuneți în timpul anului (de obicei din lipsă de timp) conștientizați cât de importantă este prietenia voastră.

Ținuta de cocktail, ca orice altă ținută pentru un anumit eveniment, are la bază un cod vestimentar, care deși nescris și poate deseori flexibil este totuși de luat în considerare. Astfel, ținuta de cocktail trebuie să inspire eleganță, rafinament și să se încadreze în limitele decenței.

Din punct de vedere al culorilor sunt preferabile culorile pastelate, neutre care pot fi foarte ușor puse în evidență de accesorii aurii sau argintii. Sunt de evitat atât tonurile foarte închise cât și perlele, paietele sau orice alt fel de aplicații care s-ar potrivi mai bine în club decât la o ieșire casual.

În ceea ce privește părul, personal prefer buclele lejere sau parul întins cu peria, care conferă un look natural. Machiajul nu trebuie de asemenea să iasă în evidență, ci doar să îți contureze și să îți pună în valoare trăsăturile. Sunt de evitat atât coafurile complicate, îmbibate cu fixativ cât și machiajele de genul smokey eyes. Ține minte, o ținută de cocktail nu trebuie să se confunde nici cu una de nuntă și nici cu una de club!

5ffffc

1

 

6

 

13f

 

10i

 

14fff

 

9i

8i

 

15f

 

3

 

The outfit (Diana) :

Top , Herve Leger

Fustă, Mango

Geantă plic, Accesorize

Sandale, Il Passo

 

The outfit (Ioana) :

Rochie, Prive Boutique

Clutch, Desire

Sandale, Il Passo

Inel, Swarovski